Kırıkkale hayvan pazarı yeniden hizmete girdi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan Kırıkkale Belediyesine ait canlı hayvan pazarı yapılan ilaçlama sonrasında hizmete girdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan canlı hayvan pazarı, normalleşme sürecinde alınan tedbirlerle bugün yeniden açıldı. Vatandaşların ve satıcıların alış verişlerini sağlıklı ortamda yapabilmeleri için hayvan pazarında gerekli dezenfekte ve hijyen çalışmaları dezenfektan ekibi tarafından yapıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Hayvan pazarında gerekli kontroller gerçekleştirildi. Öncelikle Pazarın tamamında yıkama çalışmalarını gerçekleştirdik. Ardından da Dezenfekte ekibimiz tarafından pazarın tamamında dezenfekte çalışması tamamlandı. Alınan tedbirler kapsamında canlı hayvan pazarında maske takılarak, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat dilerek satıcılarımızın ve halkımıza hizmet vermeye başladık. Halkımızın alınan bu tedbirlere özen göstermelerini ve uymalarını istiyoruz. Pazarda denetimlerimizi de aralıksız sürdüreceğiz.” ifadeleri kullanıldı.
 

kırıkkale belediye hayvan paarı pazarı dezenfektan