Memur-Sen İl Başkanı Akdoğan, "Sabrın bir sınırı vardır."

Memur-Sen İl Başkanı Akdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi Yunan milletvekili Ioannis Lagos’a tepki göstererek, her sabrın olduğu gibi Türk'ün de sabrının bir sınırı olduğunu hatırlattı.

Akdoğan tepkisini yaptığı yazılı açıklama ile bildirdi.

Akdoğan açıklamasında, “Tarihsel süreç boyunca Avrupa'nın şımarık ve ırkçı çocuğu olan Yunanistan, Türk Milletinin Sancağı'nın gücünü çok yakından bilmektedir. O bayrak gölgesinde bugün bu ırkçı saldırganların aynı şekilde olan atalarını ege denize döktüğümüz günlerin acısı ve korkusu ile bu tip eylemleri gerçekleştirmektedirler. 

Bilinmeli ki bu mukaddes sancağa sahip olan Yüce Türk Milleti her biri bir orduya bedel olan mensubu ile daima mazlumun yanında zalimin karşısında dimdik durmaktadır. İşte bu nasipsizlerin içlerine sindiremedikleri ve korkularından sebep bu hareketleri bundandır.

-"Bayrağımıza uzanan elleri kırdıysak, yine kırmakta zerre tereddüt göstermeyiz."

Tüm dünya unutmamalı ki her sabrın olduğu gibi Türk'ün de sabrının bir sınırı vardır. Emin olsunlar ki bu sınırın sonunu görmek onlar için hiç de iyi olmayacaktır. Tahmin bile edemeyecekleri rezil bir son onları bulacaktır. Biz şanlı bayrağımız nazlı nazlı dalgalansın diye ölümü seve seve göze almış bir milletiz. Dün nasıl ki bayrağımıza uzanan elleri kırdıysak, yine kırmakta zerre tereddüt göstermeyiz. Biz Buradayız.
Aziz Sancağımıza yapılan bu tip saldırıları kınıyor. İstiklal Marşı'mızın şu mısraları ile uyarıyoruz.
"... Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar;
      Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
      Ulusun! korkma nasıl böyle bir imanı boğar?
      Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar."
 

memur-sen recep akdoğan eğitim-sen türk bayrağı