Elbise ve yorganların içinden çıktı

Elbise ve yorganların içinden çıktı
05 Eylül 2025 - 20:47
Kırıkkale’de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, elbise ve yorganların arasına gizlenmiş uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri istihbari çalışmalar sonucunda Bahçelievler Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, naylon poşetlerdeki elbiselerin arasına ve yorganların içine zulalanmış 836 sentetik ecza hapı ve bir payp malzemesi ele geçirildi.
Operasyonda şüpheli bir kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.